Uutisia/News

Kauppa avattu! / Shop is open!

Studio Raunion kauppa on avattu! Nettikaupassa on myynnissä sekä omia tuotteitani että asiakkailleni suunniteltuja tilaustöitä. Lisäksi kaupassa on tarjolla ystävieni tuotteita ja joitain valitsemiani lempiesineitä . Kaikkia valittuja tuotteita yhdistää kestävyys – ne on suunniteltu ajattomasti ja tuotettu laadukkaasti. Kaupan valikoima karttuu pikkuhiljaa. Tässä vaiheessa tarjolla on Brinkhallin kartanolle suunnitellut keittiöpyyhkeet, Letterpress Housen postikortteja, Esa […]

Read more "Kauppa avattu! / Shop is open!"

Kauno (Script)

Osallistuin tyttäreni Helmin kanssa TypoCraftHelsinki -näyttelyn 2019 avoimeen hakuun teoksella Kauno – koreografia kahdelle kädelle. Ehdotustamme ei valittu, joten esittelen sen nettisivuillani. Teosprosessi oli palkitsevaa ja luovaa äiti-tytär-puuhaa; sitä ei sovi haudata sähköisiin arkistoihin. TypoCraftHelsinki -näyttely 2019 on parhaillaan esillä Helsingissä Lokalissa.

Read more "Kauno (Script)"

Yy-kaa-koo NYT! / GO!

Olen käynyt läpi satoja valokuvia tätä sivustoani varten. Huomaan, että lopputuloksen katselu on kuin yhden neulasen katselua kuusipuusta. Luomisprosessi jää katsojalta usein pimentoon; edessä näkee vain valmiin lopputuloksen. Prosessi – sen monimuotoisuus, yritykset ja erehdykset, lentoon lähteneet ja eri syistä pudonneet ideat – jää pimentoon. 

Read more "Yy-kaa-koo NYT! / GO!"