Brinkhall, kesä/summer 2022

Suunnittelimme Brinkhallin kartanoon uusia tuotteita kesäksi 2022. Kartanon tuoteperhe kasvoi tarjottimella, kangaskassilla ja mukilla. Tervalepästä valmistettuja puulautoja on nyt myös uusia kokoja ja suosittuja keittiöpyyhkeitä on taas saatavana Brinkhallin kesäkahvilassa koko sesongin ajan.

We designed new products for the Brinkhall manor summer season 2022. The manor’s product family grew with a tray, a tote bag and a mug. There are now also new sizes of wooden serving boards made of alder, and the popular kitchen towels are once again on sale at Brinkhall’s summer café throughout the season.Asiakas / Client: 
Suomen Kulttuuriperinnön Säätiö / 
The Finnish Cultural Heritage Foundation
Työryhmä / Project team: Kaija Hartiala
(Esa Laurila, puulaudat / wooden serving boards)
Vuosi / Year: 2022