Now Is Always

Nyt on aina -näyttely Brinkhallin kartanon Pakarituvassa toteutetettiin yhdessä Selim Projects -kollektiivin (arkkitehdit Mika Savela & Henrik Drufva) kanssa. Näyttelyn installaatioiden ja interventioiden sarja tutki ajan, historian ja tilan kokemuksia ja määritelmiä arkkitehtuurin, kuvan, paikan ja esineiden kollaaseina. 11.6.–13.8.2016 / Lehdistötiedote
The exhibition Now Is Always in the Bakery House of Turku’s Brinkhall Manor was accomplished in cooperation with Selim Projects (Mika Savela & Henrik Drufva). Now Is Always presented a series of site-specific installations and interventions that examine definitions and experiences of time, history and space through a collage of images, places, things and architecture. 11.6–13.8.2016 / Media release

IMG_0239

Ylinnä: Susanna Raunio: Huone Jälkeen, 2016, installaatio. Yllä: Susanna Raunio: Huone Eilen, 2016, installaatio.
Top: Susanna Raunio: After Room, 2016, installation. Above: Susanna Raunio: Yesterday Room, 2016, installation.
Alla: Selim: Huone Ikuisesti, 2016, installaatio. / Below: Selim: Forever, 2016, installation.
Nyt_on_aina_Ikuisesti-huone_Selim.jpgNOA_2.jpgNOA_5.jpg

Now_Is_Always_Plan_db

Nyt_on_aina_Huomenna-huone_Selim.jpgNOA_1.jpgNOA_3.jpgNOA_4.jpg

Yllä: Selim: Huone Huomenna, 2016, installaatio. / Above: Selim: Tomorrow, 2016, installation.

Brinkhall-KUTSU-INBJUDAN-INVITATION.jpg