Studio Raunion kauppa on avattu!

Nettikaupassa on myynnissä sekä omia tuotteitani että asiakkailleni suunniteltuja tilaustöitä. Lisäksi kaupassa on tarjolla ystävieni tuotteita ja joitain valitsemiani lempiesineitä . Kaikkia valittuja tuotteita yhdistää kestävyys – ne on suunniteltu ajattomasti ja tuotettu laadukkaasti.

Kaupan valikoima karttuu pikkuhiljaa. Tässä vaiheessa tarjolla on Brinkhallin kartanolle suunnitellut keittiöpyyhkeet, Letterpress Housen postikortteja, Esa Laurilan puulaudat (tyttäreni Helmin sydänystävän Ainon isoisä) – valmistettu teollisuuden ylijäämäpuusta ja Hookoohoon Pikku-Olka ja iso toilettilaukku – kiitos Hanna-Kaisa ❤

Raunion kauppaan tästä >


Ystäväni / My friend Sakari, Letterpress House
Brinkhallin kartanon keittiöpyyhe / Kitchen Towel for Brinkhall Manor #byraunio
By Esa Laurila


Timelessly designed and produced to last.

Studio Raunio online shop sells both my own design and custom products designed for my customers by me. In addition, my shop offers products by my friends and some of my favorite items. The unifying factor of all the products in my shop is durability – they are designed timelessly and produced with high quality.

The selection of the store is growing step by step. At this point, there are kitchen towels designed by me for Brinkhall Manor, Letterpress House hand printed postcards (Sakari, my friend owns the place), Esa Laurila’s wooden boards (grandfather of my daughter Helmi’s best friend Aino) – made of industrial spare wood material and Hookoohoo’s Little Olka and a big toiletry bag – thank you my dear friend Hanna-Kaisa ❤

Go shopping here >


Hanna-Kaisa, my dear friend = hookoohoo